ISHTA-opettajat Suomessa

Tältä sivulta voit lukea lisää Suomessa toimivista ISHTA-opettajista.

Aino Siren

Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva E-RYT 500 ISHTA-joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 19 vuotta New Yorkissa, jonne hän alunperin lähti tanssiopintojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Nyt hän opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta, ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetää retriittejä maailman laajuisesti.

Aino on opiskellut joogaa vuodesta 2000 alkaen, muun muassa Alan Fingerin, Jean Koernerin ja Jodie Ruftyn sekä Chrissy Carterin oppilaana. Aino suoritti 200-tunnin koulutuksen Yoga Worksissa ja bridge-ohjelman sekä 300-tunnin edistyneen opettajankoulutuksen ISHTA Yogassa.

Tutustu Ainoon lisää hänen nettisivuillaan www.siren-spirit.com


 

Mikaela Soldan on RYT 500 ISHTA-joogaopettaja, joka asuu tällä hetkellä New Yorkissa, missä hän opiskelee lukuisten opettajien kuten Alan Fingerin, Sarah Fingerin, Peter Ferkon ja Mona Anandin oppilaana.

IMG_3876.jpg

Tutustuessaan ISHTA-joogaan Mikaela tiesi heti löytäneensä kodin joogaperinteestä, joka yhdistää fyysiseen harjoitukseen joogisia tekniikoita, kuten meditaatiota, pranayamaa, kriya-tekniikoita ja paljon joogafilosofiaa. Kun oma joogasuunta löytyy, opiskelu samojen opettajien kanssa mahdollistaa harjoituksen syventämisen niin matolla kuin sen ulkopuolellakin.

Mikaela on opettanut joogatunteja ja -workshopeja sekä Suomessa että New Yorkissa. Hän on myös ollut mukana järjestämässä retriittejä ja koulutuksia ympäri maailmaa. Suomen ISHTA-joogakoulutuksessa Mikaela toimii juniori-kouluttajana sekä vastaa koulutuksen viestinnästä.

Lue lisää Mikaelan nettisivuilta www.mikaelasol.com