Kouluttajat

Suomen kesän 2017 ISHTA-joogaopettajakoulutuksessa pääopettajina ovat Senior Teacher Aino Siren (E-RYT 500, opettanut joogaa vuodesta 2008) ja Yogiraj Peter Ferko. Tulet siis opiskelemaan kansainvälisten konkariopettajien johdolla, joihin luot elinikäisen opettaja-oppilassuhteen. Monet opettajat kokevat jäävänsä omilleen opettajakoulutuksen päätyttyä, mutta ISHTA-perinne takaa, että opettajalla on aina joku jonka puoleen kääntyä, koska kaikki opit kulkevat opettajalta toiselle samanlaisina.  ISHTA-perinteen jatkajana sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä senioriopettajiin, avustaa heitä, kysyä heiltä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja niin edelleen.

Kesän 2017 koulutuksen opettajat:

Meistä riippumattomista syistä kesän koulutuksen tiimi on kokenut uudelleenmuotoutumisen: yhtenä pääkouluttajana on edelleen Aino Siren ja toiseksi pääkouluttajaksi olemme onnekkaita saadessamme Yogiraj Peter Ferkon New Yorkista! Peter onkin jo tuttu teille, jotka pääsitte viime kesänä hänen ja hänen vaimonsa Wendy Newtonin ISHTA Masterclass-tunnille Joogakoulu Shantissa. Peter on tunnettu hänen tarkasta asanaohjauksestaan, meditaatiotunneistaan sekä hauskasta ja informatiivisesta tavastaan opettaa joogaluentoja.
Yogiraj Peter Ferko aloitti joogan 30 vuotta sitten Alan Fingerin studiolla Los Angelesissa aluksi Rod Strykerin ja myöhemmin Alanin opetuksessa. Hän opiskeli Kriya-meditaatiota Yoganandan Self Realization Fellowship -ohjelmassa ja kävi myös Iyengar- ja ashtanga-tunneilla, kunnes löysi Jean Koernerin ja Alanin muutettuaan New Yorkiin 1999. Peter on Yogiraj eli hänet on nimitetty mestariopettajaksi ISHTAn oppien mukaisesti. Hän on opettanut ISHTA Yogan opettajakoulutuksessa yli 12 vuoden ajan. Joogan lisäksi Peter on kirjailija, taiteilija ja muusikko, jolla on hyvä, suomalaisiin erinomaisesti uppoava huumorintaju. Lue lisää Peteristä www.peterferko.com.
18268494_10155040370350306_3430668838402183212_nSadhaka Aino Siren

Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva ISHTA Yoga Senior Teacher. Hän on asunut New Yorkissa vuodessa 1999 lähtien, jonne hän lähti alun perin tanssiopintojen perään. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui sen parantavaan vaikutukseen. Aino kouluttautui joogaopettajaksi YogaWorksista (RYT 200) sekä ISHTA Yogasta (RYT 500). Aino on opettanut ISHTA Yogan lippulaivastudiolla New Yorkissa vuodesta 2008. Hän opettaa myös yksityistunteja, workshopeja ja retriittejä kansainvälisesti. Aino on myös osa ISHTA Yogan opettajakoulutustiimiä.

www.sirenyoga.com

Anatomian opettaja Jutta Aalto

18815177_953555461452832_8408146422651038618_oJutta ohjaa sinut vankalla ammattitaidolla ja joogaymmärryksellä anatomian saloihin. Hän on osteopaatti (AMK) ja iyengarjoogaopettaja. Jutta on opettanut anatomiaa joogaopettajakoulutuksissa 5 vuoden ajan ja on tällä hetkellä kirjoittamassa suomenkielistä anatomia- ja kehotietoisuuskirjaa anatomianopetuksen tueksi. Koulutuksia missä Jutta on opettanut: iyengarjoogan neljävuotinen opettajakoulutus, HIMAHappiness RYT-200 ja RYT-300 koulutukset, kursseja sekä Joogatilassa että Olo-tilassa sekä vierailevana anatomianopettajana Shantin joogaopettajakoulutuksessa. Jutan intohimo on opettaa kehotietoisuutta anatomian, käsillä tunnustelun ja omalla keholla tekemisen kautta. Opetuksessa yhdistellään teoriaa ja tekemistä käyttäen tietoja niin osteopatian, anatomian kuin joogan saralta. Jutta toivoo, että anatomia herää opetuksessa henkiin ja oppilaat saavat konkreettisen kokemuksen opiskeltavista rakenteista oman ja toistensa kehon kautta. Www.juttaaalto.fi