Opettajakoulutus

ISHTAn joogaopettajakoulutus tarjoaa nykyaikaisen, yksilöllistetyn ja yhtenäistetyn lähestymistavan joogan ikiaikaiseen tieteeseen. ISHTA-perinne ottaa huomioon syvällisesti kaikki joogan osa-alueet. Joogaopettajakoulutus sisältää asanan, fyysisen ja energiakehon anatomian, pranayaman, kriya-tekniikat, meditaation, tantrisen filosofian sekä ayurvedan. Päivittäisen asanaharjoituksen, asana-labien, opetusharjoittelun, anatomian ja muuan muassa energiakehoon ja neurofysiologiaan perehdyttävien luentojen kautta ISHTA-koulutettu opettaja pystyy lähestymään ja omaksumaan joogan sen kaikissa muodoissaan.

Usein meitä joogeja mietityttää, olemmeko valmiita ohjaamaan toisia ja siksi epäröimme koulutukseen osallistumista. Me ISHTAssa ajattelemme, sinä olet opettaja, kun sinulla on oma harjoituksesi sekä omat opettajasi. Lisäksi jaat oppimaasi eteenpäin. Koemme, että maailma tarvitsee erilaisia opettajia ja juuri sen vuoksi sinä aivan omana itsenäsi sovit ohjaamaan joogaa. Kyse ei ole sen kummemmasta! Joogan opiskelu ISHTA-linjan parissa on myös tämän vuoksi mielekästä, sillä sinulla todella on rinnallasi kokonainen linja opettajia, jotka mielellään auttavat sinua, myös sen jälkeen kun olet käynyt koulutuksen.

Kolmas RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus alkaa tammikuussa 2021! Mukaan voi ilmoittautua edelleen! Katso lisätiedot täältä.  

Aloitamme tammikuussa 2021 ensikertaa myös RYT 300 ISHTA-joogaopettajakoulutuksen, joka on tarkoitettu joogeille ja ohjaajille, jotka ovat suorittaneet ISHTAn 200 tunnin koulutuksen tai jonkin muun 200 tunnin koulutuksen ja ISHTAn Bridge-ohjelman.  Jos haluat mukaan koulutukseemme, voit suorittaa Bridge-ohjelman myös 300 tunnin koulutuksen rinnalla, jolloin saat koulutuksien päätteeksi ISHTA-opettajan pätevyyden.

Lisätietoja 300h-koulutuksesta täältä.