Pop Up Studio 2021

ISHTA Pop Up -studio on täällä! Katso aikataulu alta ja osta kesäkorttisi täältä.

Löydät tuntikuvaukset aikataulun alta!

Tuntikuvaukset:

Flow / Slow Flow: Flow-tunneilla kytkeydytään virtaavaan hengitykseen ja liikkeeseen. Musiikki sekä hengitys- ja kriya-tekniikat auttavat tuomaan mielen nykyhetkeen ja keskittymään läsnäoloon. Slow flow on nimensä mukaisesti hitaampi, tunnustelevampi ja rauhallisempi tunti. Molemmat soveltuvat kaikille tasoille.

Yin: Yin-jooga on sidekudoksia venyttävää meditatiivista joogaa. Yin-asennot ovat syvävenytyksiä, joita pidetään useamman minuutin ajan. Tunti on hidastempoinen, meditatiivinen ja rauhoittava. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Sweat and Samadhi: Haastava ja hikinen tunti. Tämä tunti on muita nopeatempoisempi ja tarjoilee haastavampia variaatiota ja asanoita aiemmin jooganneille. Lopussa restoratiivinen osuus ja/tai meditaatio.

Meditation: ISHTA-meditaatio on systemaattinen tapa tuoda meidät yhteyteen universaalin voiman kanssa, kokea tämä yhteys, ja sen jälkeen maadoittaa energia, jotta voimme antaa inspiraation, luovuuden ja ilon olla osa joka päiväistä elämäämme. Tunnilla teemme muutaman asanan, jotka auttavat avaamaan energiakanavat meditaatiota varten. Käytämme pranayama-tekniikoita, kriya-tekniikoita ja opettaja tekee Shakti Pat -energian kohotuksen jokaiselle halukaalle. Aino on suoraan Alan Fingeriltä oppinut Shakti Pat -tekniikan, joka auttaa nostamaan energian ylös meditaation aikana. Meditaatiotunnin voit yhdistää edeltävään joogaharjoitukseen tai tulla pelkkään meditaatioon.

Flow Community: Pian 300-tunnin koulutuksesta valmistuvan opettajan tunti. Opettajana Elina Tervonen.

Opettajat: Aino Siren (ti, to ja la sekä viikonloppu 14.-15.8.), Mikaela Soldan   (ke, pe ja su sekä viikonloppu 7.-8.8.)

Kieli: tuntien kieli on ensisijaisesti suomi ja englanti jos oppilas/oppilaat eivät puhu suomea

Muista mahdollisista tapahtumista ja workshopeista tiedotamme täällä, Facebook-sivullamme ja Instagrammissamme.