Raindrop Technique

Raindrop Technique -hoito tuo tasapainoa ja harmoniaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen. Hoidossa käytetään 9 eteeristä öljyä (korkeatasoisia Young Living -öljyjä), joilla on monia parantavia vaikutuksia. Raindrop-hoito auttaa puhdistamaan kehoa kuona-aineista ja tämän detox-vaikutuksen takia kannattaa juoda vettä ennen hoitoa ja sen jälkeen, sekä välttää alkoholia päivää ennen ja hoidon päivänä. Hoito alkaa energiatasapainoituksella, jonka jälkeen hierotaan kevyesti öljyt ensiksi jalkoihin (vitaflex tekniikka, tiibetiläinen vyöhyketerapia eli reflexology) ja sitten selkään erilaisia tekniikoita käyttäen (muun muassa ”feathering” joka on opittu Lakota Intiaaneilta). Monet kutsuvat tätä hoitoa tunnin kasvojenkohotukseksi ja onkin ihana nähdä, kuinka silmät kirkastuvat ja iho näyttää hehkuvalta hoidon jälkeen.

 

img_1328

 

 

Seuraavan koulutuksen ajankohta julkaistaan pian.

ÖLJYKYSYMYKSET: Jos olet kiinnostunut itse tilaamaan öljyt ja et halua Raindrop Kit -pakettia kauttani tai käyttää öljyjäni päiväksi, Mikaela Soldan auttaa öljyn hankkimiskysymyksissä. Raindrop kit on loppu Euroopan varastosta ja sitä tulee saataville vasta helmikuun lopussa. Tilaus kannattaa siis tehdä kauttani. Lisätiedot: sähköpostilla: soldan.mikaela@gmail.com

KOULUTUKSESTA:
Aamupäivä on teoriaa ja iltapäivällä käytännön oppimista, eli harjoitellaan hoidon tekemistä. Kaikki saa kokea hoidon päivän aikana, älä siis huoli, jos et ikinä ole saanut hoitoa ennen. Koulutuksen jälkeen on hyvä harjoitella 6 hoitoa ystäville ja perheenjäsenille, jotta harjaannutat tekniikan, ja he voivat maksaa sinulle öljyjen käyttöhinnan. Sen jälkeen voit tarjota hoitoja ja laskuttaa sinulle toimivan hinnan. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että öljyt ovat huipputasoisia ja että ne ovat kulu myös sinulle. Eli laskuta sen mukaan. Koulutuksesta saat läsnäolosertifikaatin.