RYT 200 opettajakoulutus


s01-ya-school-rys-200

Haluatko syventyä joogafilosofia ja -tekniikoiden maailmaan? 200-tunnin koulutus on omiaan syventämään sinun harjoitustasi ja aloittamaan polkusi kohti joogaopettajuutta.

Seuraava täysimittainen 200-tunnin koulutus järjestetään kesällä 2020. Kesällä 2019 pääset osallistumaan bridge-ohjelmaan

Lue lisätietoja alta!


 

RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus

Aino Siren, Mikaela Soldan, Peter Ferko ja Wendy Newton palaavat Helsinkiin kolmannen ISHTA-opettajakoulutuksen myötä, ja sinä olet tervetullut liittymään tälle kuuden viikon mittaiselle joogamatkalle. 

Koulutus sisältää asana-, pranayama- ja meditaatio-harjoituksia, syventäviä asana-työpajoja, anatomiaa, filosofia-luentoja, opetusharjoittelua sekä joogan erityisalueita kuten raskausjoogaa, restoratiivista joogaa ja paljon muuta. ISHTAn painopiste on energiatyöskentelyssä, joka vaikuttaa asanan linjaukseen ja tunnin rakentamiseen sekä korostaa meditaatiota ja joogista elämää myös maton ulkopuolella.

Intensiiviopinnoissa jokainen päivä alkaa jooga- ja meditaatioharjoituksella, joka luo ainutlaatuisen perustan transformaatiolle ja omalle joogiselle kasvulle samanhenkisten ihmisten tukemana. Koulutus mahdollistaa joogaopettajan tutkinnon suorittamisen lyhyellä aikavälillä, josta elämän mittainen oppiminen joogaopettajana jatkuu.

{”type”:”block”,”srcIndex”:1,”srcRootClientId”:””,”srcClientId”:”328dbc26-00a4-449d-8c47-d0a753c002cc”}

ISHTA Yoga kouluttaa opettajansa hallitsemaan niin ryhmä- kuin yksityistuntien opettamisen ja yritystuntien sekä erityisryhmien ohjaamisen. ISHTA-koulutetuilla opettajilla on valmiudet ja itsevarmuus harjoitella ja opettaa mitä he ovat koulutuksessa oppineet. ISHTAn Yoga Alliancen sertifioima 200-tunnin joogaopettajakoulutusohjelma on suunniteltu syventämään ymmärrystä joogasta. Suunnittelitpa uraa joogaopettajana tai olitpa syventämässä omaa harjoitustasi, tämä koulutus opettaa, miten tuot joogan jokapäiväiseen elämään.

Koulutus järjestetään pääasiassa englanniksi; koulutusmateriaali ja kansainvälisten kouluttajien luennot ovat englanniksi. Jos ryhmä koostuu suomenkielisistä oppilaista, osa luennoista voidaan järjestää suomeksi. Kansainvälisten opettajien mukanaolo on rikkaus ja joogakäsitteistön oppiminen englanniksi kasvattaa mahdollisuuksia opettaa joogaa myös Suomen ulkopuolella. Loppukokeen saa suorittaa suomeksi tai englanniksi.

Koulutus kattaa:

prenatal
Raskausjooga
 • Asana ja meditaatioharjoitukset
 • Syventävä lähestyminen asanoihin (asana-lab)
 • Filosofia ja ISHTAn perusteet
 • Pranayama ja energiakehot
 • Meditaation opettaminen
 • Eritysalueet kuten raskausjooga, palauttava jooga ja sanskriitti
 • Kaksikielinen koulutus
 • Kansainväliset huippuopettajat
 • Yoga Alliancen sertifioima koulutus

PÄIVÄMÄÄRÄT: 

HINNASTO

RYT 200 -opettajakoulutuksen hinta

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. 

SIJAINTI

 

Onko tämä koulutus se oikea minulle?

 • Olen harjoitellut joogaa vähintään vuoden ja olen kiinnostunut asanan lisäksi myös meditaatiosta, joogafilosofiasta ja/tai ayurvedasta. (Ei edellytä aiempaa tietoa, ainoastaan kiinnostusta)
 • Haluan kouluttautua ammatimaisessa, RYT-sertifioidussa joogakoulussa
 • Haluan kouluttajikseni Yogiraj- ja senioritason opettajia, joilla on vuosikymmenten kokemus joogasta
 • Haluan osaksi kansainvälistä koulutusryhmää ja joogatraditiota
 • Tarkoituksenani on syventää omaa harjoitustani ja oppia uutta, kenties myös opettaa oppimaani muille
 • Haluan olla mukana avarakatseisessa, sallivassa porukassa, jossa saan olla oma itseni ja toteuttaa joogaa minulle sopivimmalla tavalla.

LISÄTIEDOT JA KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Lisätietoja koulutuksesta saat sähköpostitse osoitteesta: info@ishtayoga.fi. Edellytämme hakijoilta vähintään 1-2 vuoden joogakokemusta, sitoutuneisuutta, lapsekasta intoa ja uteliaisuutta sekä halua ottaa uusi askel henkisen kasvun tiellä. Koulutus on transformatiivinen kokemus, halusitpa sitten opettaa joogaa tai syventää omaa harjoitustasi.

Hae koulutukseen täyttämällä hakemus.

Testimonials from 200 Hour ISHTA Trainings and Bridge Program in Helsinki:

My yoga journey has begun 30 years ago, however as a plus size yogi I have never had the courage to join any teacher training until I attended wonderful ISHTA classes in Helsinki. I really felt included and the message that yoga is for everyone truly resonated with me, so I joined the training in summer 2018. This was one of the best things that happened to me in a long time, a life changing experience. Our amazing teachers Aino, Mikaela, Peter and Wendy  gave me the tools not only to teach and share yoga but to live yoga every day.

-Malgorzata, Espoo

ISHTA Graduate 2018

”Hain ISHTA Joogaopettajakoulutukseen joulun aikaan 2017. Olin jo jonkin aikaa harkinnut kouluttautumista joogaopettajaksi, mutta en ollut oikein löytänyt sopivaa koulua, missä joogan opetus ja filosofia vastaisivat sitä mitä olin etsimässä: joogaa jokaiselle, omaa kehoa kuunnellen. Olin käynyt edellisenä kesänä ISHTA pop-up studiolla tunneilla ja tunsin heti, että juuri näin haluan itse joogata ja opettaa joogaa. Kun lisäksi koulutusmoduuli oli intensiivikoulutus kesällä, loksahti tämäkin paikoilleen kokonaisuudessa. Ainoa asia, mitä etukäteen mietin (=jännitin) oli koulutuksen opetuskieli englanti. Pohdinta osoittautui turhaksi. Koulutuksen aikana esim. opetusharjoittelu on mahdollista tehdä suomeksi.

Koulutus on niin sisällöltään kuin aikataulultaankin todella huolellisesti ja laadukkaasti suunniteltu ja valmisteltu.  Opettajat ovat asiantuntevia ja heillä on taito tuoda opetettavat asiat konkreettisesti harjoitukseen. He osaavat luoda koulutukseen ilmapiirin, joka avaa sen sisältöä yksilöllisesti.

ISHTA Yoga koulutus kesällä 2018 oli upea matka, jonka aikana pääsin syventämään omaa joogaharjoitustani ja joogafilosofian tietämystäni. Sain eväät lähteä opettamaan joogaa eteenpäin tavalla, joka edistää niin kehon kuin mielenkin hyvinvointia.

Minun joogamatkani jatkuu. Koulutuksesta sain myös ympärilleni upean ryhmän kollegoita ja ystäviä, joiden kanssa yhdessä olemme rohjenneet ottaa sen ensimmäisen askeleen eteenpäin tällä tiellä. Opettamisen.

Jooga yhdistää; meitä, kehoa ja mieltä ❤️”

-Eliisa, Espoo

ISHTA Graduate 2018

”Olin jo kauan etsinyt itselleni sopivaa ohjaajakoulutusta ja kun Ishta-koulutus rantautui Suomeen, oli päätös selvä. Ishta (filosofia) resonoi itselleni täysin ja halusin oppia ja jakaa opetusta myös muille. Vaikka jo opetin joogaa, niin olen saanut koulutuksesta mielettömän paljon varmuutta ja uusia työkaluja omille tunneille ja oppilaatkin ovat olleet innoissaan. Oppimisen nälkä vain jatkuu ja on mieletöntä huomata kuinka itsekin jatkuvasti kehittyy. Vaikka koulutus oli osittain rankka ja hyvin intensiivinen, oli se kaiken sen arvoista. Seuraavaa koulutusta odotellessa!”

-Satu, Vaasa

ISHTA Graduate 2017

”Ishta 200hour teacher training is a once in a lifetime experience. You get to deepen your own practice in a very special way and also prepare yourself to teach others. Training is well organized, inspiring and intensive learning opportunity by professionals and highly trained yoga teachers from NYC. If you’ve ever felt that this is your thing and you get a chance to participate in the ISHTA Yoga Teacher Training I would say this is the one and you should go for it!”

-Iiris, Helsinki

ISHTA Graduate 2017

”I had been to a few ISHTA classes in Helsinki and was interested in ISHTA Bridge program immediately when it became available in summer 2017. I was looking for tools to move forward from asana-focused yoga teaching. The program opened a door to a gentle, wise and spiritual yoga practice that I feel priviledged and honoured to practice and teach to my students.

The program left me inspired to study and learn more. I miss the warm atmosphere of our course days filled with respect, humor and love. The trainers (Aino, Mikaela, Peter) gave us an ISHTA family where you felt at home immediately. Come join us – we’re waiting for you.”

– Maria, Vantaa

Bridge Program Graduate 2017