RYT 200 opettajakoulutus


s01-ya-school-rys-200

Seuraavan RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutuksen päivämäärät julkaistaan pian!


RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus

teacher training

ISHTA Yoga kouluttaa opettajansa hallitsemaan niin ryhmä- kuin yksityistuntien opettamisen ja yritystuntien sekä erityisryhmien ohjaamisen. ISHTA-koulutetuilla opettajilla on valmiudet ja itsevarmuus harjoitella ja opettaa mitä he ovat koulutuksessa oppineet. ISHTAn Yoga Alliancen sertifioima 200-tunnin joogaopettajakoulutusohjelma on suunniteltu syventämään ymmärrystä joogasta. Suunnittelitpa uraa joogaopettajana tai olitpa syventämässä omaa harjoitustasi, tämä koulutus opettaa, miten tuot joogan jokapäiväiseen elämään.

Koulutus järjestetään pääasiassa englanniksi; koulutusmateriaali ja kansainvälisten kouluttajien luennot ovat englanniksi. Jos ryhmä koostuu suomenkielisistä oppilaista, osa luennoista voidaan järjestää suomeksi. Kansainvälisten opettajien mukanaolo on rikkaus ja joogakäsitteistön oppiminen englanniksi kasvattaa mahdollisuuksia opettaa joogaa myös Suomen ulkopuolella. Loppukokeen saa suorittaa suomeksi tai englanniksi.

Koulutus kattaa:

prenatal
Raskausjooga
 • Asana ja meditaatioharjoitukset
 • Syventävä lähestyminen asanoihin (asana-lab)
 • Filosofia ja ISHTAn perusteet
 • Pranayama ja energiakehot
 • Meditaation opettaminen
 • Eritysalueet kuten raskausjooga, palauttava jooga ja sanskriitti
 • Kaksikielinen koulutus
 • Kansainväliset huippuopettajat
 • Yoga Alliancen sertifioima koulutus

 

 

PÄIVÄMÄÄRÄT KESÄLLE 2019

Julkaisemme päivämäärät pian!

 

HINNASTO

RYT 200 -opettajakoulutuksen hinta

 • Super Early Bird 3300€
 • Early Bird 3600€
 • Normaali hinta 3900€*

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. 

SIJAINTI

Koulutus pidetään ISHTA Pop Up -joogastudiolla osoitteessa Merimiehenkatu 29, Helsinki.

 

Onko tämä koulutus se oikea minulle?

 • Olen harjoitellut joogaa vähintään vuoden ja olen kiinnostunut asanan lisäksi myös meditaatiosta, joogafilosofiasta ja/tai ayurvedasta. (Ei edellytä aiempaa tietoa, ainoastaan kiinnostusta)
 • Haluan kouluttautua ammatimaisessa, RYT-sertifioidussa joogakoulussa
 • Haluan kouluttajikseni Yogiraj- ja senioritason opettajia, joilla on vuosikymmenten kokemus joogasta
 • Haluan osaksi kansainvälistä koulutusryhmää ja joogatraditiota
 • Tarkoituksenani on syventää omaa harjoitustani ja oppia uutta, kenties myös opettaa oppimaani muille
 • Haluan olla mukana avarakatseisessa, sallivassa porukassa, jossa saan olla oma itseni ja toteuttaa joogaa minulle sopivimmalla tavalla.

 

LISÄTIEDOT JA KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Lisätietoja koulutuksesta saat sähköpostitse osoitteesta: info@ishtayoga.fi. Edellytämme hakijoilta vähintään 1-2 vuoden joogakokemusta, sitoutuneisuutta, lapsekasta intoa ja uteliaisuutta sekä halua ottaa uusi askel henkisen kasvun tiellä. Koulutus on transformatiivinen kokemus, halusitpa sitten opettaa joogaa tai syventää omaa harjoitustasi.

Hae koulutukseen täyttämällä hakemus.

 

Testimonials from first 200h ISHTA Training and Bridge Program:

”Olin jo kauan etsinyt itselleni sopivaa ohjaajakoulutusta ja kun Ishta-koulutus rantautui Suomeen, oli päätös selvä. Ishta (filosofia) resonoi itselleni täysin ja halusin oppia ja jakaa opetusta myös muille. Vaikka jo opetin joogaa, niin olen saanut koulutuksesta mielettömän paljon varmuutta ja uusia työkaluja omille tunneille ja oppilaatkin ovat olleet innoissaan. Oppimisen nälkä vain jatkuu ja on mieletöntä huomata kuinka itsekin jatkuvasti kehittyy. Vaikka koulutus oli osittain rankka ja hyvin intensiivinen, oli se kaiken sen arvoista. Seuraavaa koulutusta odotellessa!”

-Satu, Vaasa

”Ishta 200hour teacher training is a once in a lifetime experience. You get to deepen your own practice in a very special way and also prepare yourself to teach others. Training is well organized, inspiring and intensive learning opportunity by professionals and highly trained yoga teachers from NYC. If you’ve ever felt that this is your thing and you get a chance to participate in the ISHTA Yoga Teacher Training I would say this is the one and you should go for it!”

-Iiris, Helsinki

”I had been to a few ISHTA classes in Helsinki and was interested in ISHTA Bridge program immediately when it became available in summer 2017. I was looking for tools to move forward from asana-focused yoga teaching. The program opened a door to a gentle, wise and spiritual yoga practice that I feel priviledged and honoured to practice and teach to my students.

The program left me inspired to study and learn more. I miss the warm atmosphere of our course days filled with respect, humor and love. The trainers (Aino, Mikaela, Peter) gave us an ISHTA family where you felt at home immediately. Come join us – we’re waiting for you.”

– Maria, Vantaa