RYT 200 opettajakoulutus


s01-ya-school-rys-200

Seuraava RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus järjestetään kesällä 2018. Tarkat tiedot päivitetään nettisivuille syksyn aikana. Jos mieleesi tulee kysyttävää, saat meihin yhteyden info@ishtayoga.fi -osoitteesta.

 

RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutuksen ilmainen infotilaisuus to 24.8. klo 18

Ensimmäisen ISHTA-joogaopettajakoulutuksen oppilaat valmistuvat pian, ja seuraavan koulutuksen suunnittelu on jo alkanut! Seuraava koulutus järjestetään kesällä 2018. Tule kuulemaan, mitä koulutus pitää sisällään ja mihin se sinut valmistaa! Paikalla ISHTA seniori-opettaja Aino Siren sekä RYT 500 -joogaopettaja Mikaela Soldan kertomassa koulutuksesta.

ISHTA-opettajakoulutuksia järjestetään ympäri maailmaa. Kotikaupungissaan New Yorkissa se on yksi arvostetuimpia koulutuksia, koska sen sisältämän joogan opetus käsittää asanan lisäksi pranayama-, meditaatio- ja kriya-tekniikoita, jotka opiskellaan Yogiraj- ja muiden seniori-opettajien ohjauksessa. Koulutus pohjaa tantriseen tulkintaan joogafilosofiasta, ammentaa ayurvedasta ja käsittää joogan tieteenä tai teknologiana, jonka avulla löytää yhteys universaaliin voimaan (brahman).

ISHTA-opettajista valmistuu ammattitaitoisia kokonaisvaltaisten joogatuntien opettajia, joilla on uusimman tiedon mukainen ymmärrys anatomiasta, joogisten tekniikoiden vaikutuksesta fyysiseen ja energiakehoon sekä osaaminen rakentaa yksilöllistetty ja tasapainottava joogaharjoitus.

Infotilaisuus klo 18-19
Open flow & yoga nidra 19-20.15 (tunti on infotilaisuuteen osallistuville maksuton)


Avaa kesän 2017

ISHTA-joogaopettajakoulutuksen esite tästä!

 

teacher training

ISHTA Yoga kouluttaa opettajansa hallitsemaan niin ryhmä- kuin yksityistuntien opettamisen ja yritystuntien sekä erityisryhmien ohjaamisen. ISHTA-koulutetuilla opettajilla on valmiudet ja itsevarmuus harjoitella ja opettaa mitä he ovat koulutuksessa oppineet. ISHTAn Yoga Alliancen sertifioima 200-tunnin joogaopettajakoulutusohjelma on suunniteltu syventämään ymmärrystä joogasta. Suunnittelitpa uraa joogaopettajana tai olitpa syventämässä omaa harjoitustasi, tämä koulutus opettaa, miten tuot joogan jokapäiväiseen elämään.

Koulutus on järjestetään pääasiassa englanniksi; koulutusmateriaali ja kansainvälisten kouluttajien luennot ovat englanniksi. Pääkouluttaja Aino Sirenin luennot ovat suomeksi, ja englanninkielisten luentojen aikana paikalla on suomenkielinen assistentti. Kansainvälisten opettajien mukanaolo on rikkaus ja joogakäsitteistön oppiminen englanniksi kasvattaa mahdollisuuksia opettaa joogaa myös Suomen ulkopuolella. Haluamme varmistaa, ettei kenenkään osallistuminen jää kiinni koulutuksen kielestä ja siksi varaudumme pitämään koulutuksen kysynnän mukaan vain osittain tai kokonaan englanniksi. Loppukokeen saa suorittaa kummalla tahansa kielellä.

Koulutus kattaa:

prenatal
Raskausjooga
  • Asana ja meditaatioharjoitukset
  • Syventävä lähestyminen asanoihin (asana-lab)
  • Filosofia ja ISHTAn perusteet
  • Pranayama ja energiakehot
  • Meditaation opettaminen
  • Eritysalueet kuten raskausjooga, palauttava jooga ja sanskriitti
  • Kaksikielinen koulutus
  • Kansainväliset huippuopettajat
  • Yoga Alliancen sertifioima koulutus

 

Seuraava koulutus

PÄIVÄMÄÄRÄT KESÄLLE 2017

Ma-Pe 17.-21.7. Klo 9-18.30

Ma-Pe 24.-28.7. Klo 9-18.30

Ma-Pe 31.7.-4.8. Klo 9-18.30

Pe-Su 11.-13.8. Klo: Pe 17-21, La 11-20, Su 10-19

Pe-Su 18.-20.8. Klo: Pe 17-21, La 11-20, Su 10-19

Pe-Su 25.-27.8. Klo: Pe 12-21, La 11-20, Su 10-19

 

HINNASTO

Early Bird –hinta 4500€ (varausmaksu 500€ maksettu 17.4.2017 mennessä)

Normaali hinta: 4900€

Bridge-ohjelma: Early bird 550€ / Normaali hinta 650€

 

SIJAINTI

Koulutus pidetään ISHTA Pop Up Joogastudiolla.

 

LISÄTIEDOT JA KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Lisätietoja koulutuksesta saat sähköpostitse osoitteesta: info@ishtayoga.fi. Edellytämme hakijoilta vähintään 1-2 vuoden joogakokemusta, sitoutuneisuutta, lapsekasta intoa ja uteliaisuutta sekä halua ottaa uusi askel henkisen kasvun tiellä. Koulutus on transformatiivinen kokemus, halusitpa sitten opettaa joogaa tai syventää omaa harjoitustasi.

Hae koulutukseen täyttämällä hakemus.