Tapahtumat ja workshopit

ISHTA Masterclass -tunnit vuodenvaihteessa Helsingissä 
30.12.2019 ja 1.1.2020

 

30.12. klo 18-20
Flow & Yin / Aino Siren

1.1. klo 14-16
Flow & Yin / Mikaela Soldan

Nämä Masterclass-tunnit on suunniteltu rauhoittamaan mieltä ja sydäntä uuden vuosikymmenen vaihteeseen ja uudelle vuodelle 2020. Tule hengittelemään pranayama-harjoitusten myötä, liikkumaan hitaasti ja keskittyen flow-osuuden aikana ja syvärentoutumaan lopussa yin-asentojen äärelle. Lopussa nautit sointukylvystä Koshi-kellojen säestyksellä!

Paikka: EdBH Hautomo / Merimiehenkatu 29, 00150 Helsinki
(Studio sijaitsee talon sisäpihalla)

Workshopin hinta 35€, molemmat workshopit 60€
Varaa paikkasi Holvi-kaupastamme

 

ISHTA-joogaa muualla Suomessa vuodenvaihteen jälkeen 2020:

 

Vaasa:

Jooga + Sankalpa meditaatio + Yin + Enkelikortit
 
Lauantai 4.1.2020
Klo 14-18
80€
 
Aino ja Satu tuntevat 20 vuoden takaa kun tapasivat toisensa Nycissä. Sadun elämä vei takaisin Vaasaan ja Aino asuu edelleen New Yorkissa. Joogan kautta tiet kuitenkin kohtasivat uudelleen, ja he ovat kummatkin ISHTA Yoga opettajia. He löysivät sielunheimolaisuutta toisistaan ja tukevat toisiaan henkisen kasvun polulla. Viimeisten vuosien ajan heidän ystävyys ja toisiaan kohtaan vankka tukeminen onkin kantautunut Atlantin yli päivittäisten viestien myötä.
 
Nyt he haluavat yhdistää voimansa ja tarjota aivan ihanan päiväretriitin josta lähdet varmasti virkistyneenä ja inspiroituneena.

Healing Retreat alkaa sillä että Aino opettaa ISHTA-jooga tunnin joka tasapainottaa ja puhdistaa sekä henkisellä, että fyysisellä tasolla. Tunnilla harjoitellaan syvien hengitysten tahdissa ja se huipentuu Sankalpa meditaatioon. Tunnin lopussa uudenvuodenlupauksen lailla istutetaan meditaation yhteydessä Sankalpa – siemen – eli toive tai lupaus. Se auttaa sinua vahvistamaan omaa korkeampaa Minää. Esimerkiksi jos sinulla on itseluottamuksen kanssa vaikeuksia, voisi Sankalpasi olla: ”Luotan itseeni ja kykyihini”. Sankalpa istutetaan tiedostamattomaan tajuntaan, mikä juurruttaa sen vielä syvemmälle. Tyypillisesti Sankalpa harjoitusta jatketaan 40 päivää sen jälkeen kun sen olet istuttanut. Aino antaa ohjeet siihen. 
 
Heidän parantavan retriitin seuraava puolisko tuo sinut Sadun opettaman rauhallisen Yin jooga harjoituksen pariin, jonka aikana hiljenet vielä syvemmin itsesi äärelle. Saatat selkiyttää ajatuksia, sekä huomioida vanhoja kaavoja jotka ovat olleet sydämesi todellisten toiveiden tiellä. Nyt on aika tehdä tilaa; jotta sankalpasi (toiveesi) pääsee kasvamaan ja manifestoitumaan. Kun saamme syvemmän yhteyden esim. haavoihin ja traumoihin, voimme helpommin vapautua niistä. Ensimmäinen askel on kuitenkin se, että sallit itsesi kuulla. Kun vanhat asiat ja varjot on tuotu valoon, irtipäästöön ja anteeksiantoon, on meillä elämässä tilaa taas uusille upeille ihmeille. 💕😊 
 
Tunnin päätteeksi nostelemme vielä ihania, suuntaa antavia enkelikortteja. Voit nostaa kortteja tiettyyn kysymykseen, tulevaan vuoteen tai ihan muuten vain. Tarvittaessa saat apua myös korttien selkeyttämiseen.
 
Yoga Center Vaasa, Rantakatu 3
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ‪satujooga@gmail.comPyhäsalmi:
Jooga ja meditaatio

Mikaela saapuu jo kuudetta vuotta peräkkäin Pyhäsalmeen. Joogaamme Naisvoimistelijoiden tunnelmallisella salilla kynttilänvalossa. Lauantaina voit myös yhdistää brunssin joogatunnin perään Katjan Cafe Hymyssä. 

Perjantai 3.1. klo 19-20.30
Lauantai 4.1. klo 10-11.30

Ilmoittaudu joogaan (ja brunssiin) Katjalle tekstiviestitse: 044-998 7288

 

Armollinen itselle -kaupunkiretriitti Hietalahden Paviljongissa 28.-29.12.2019
(TÄYNNÄ!)