Tapahtumat ja workshopit

ISHTA-tunnit Ainon ja Mikaelan ohjaamina Zoomissa keväällä 2020

Elämme merkillisiä aikoja, sillä koko maailma on joutunut pysähtymään uudenlaisen haasteen eteen koronaviruksen levitessä ympäri maailmaa. Tämä on ohjannut meidät joogaopettajat pitämään online-tunteja ja nyt myös teillä Suomessa on mahdollisuus osallistua Ainon ja Mikaelan tunneille netin välityksellä! Tunnit ovat englanniksi lukuunottamatta torstain suomenkielistä tuntia. 

AIKATAULU:

Maanantai: Flow + Yin klo 19-20.15 / Aino
Tiistai: Slow Flow klo 19-20.15 / Mikaela
Keskiviikko: Healing Yin klo 19-20.15 / Aino
Torstai: ISHTA-tunti suomeksi 18-19.15 / Mikaela
Perjantai: Flow + Yin klo 19-20.15 / Aino
Lauantai: Vinyasa + Meditation klo 17-18.15 / Mikaela
Sunnuntai: Yin + Yoga Nidra klo 21-22.15 / Mikaela

HINTA:

Ainon tunnit 15€, ilmoittaudu www.siren-spirit.com

Mikaelan tunnit – Maksa mitä voit (sh 10-20€), tee maksu PayPalilla osoitteeseen mikaela@mikaelasol.com. Jos sinulla ei ole Paypalia, laita Mikaelalle viesti, ja saat maksuohjeet!

Torstain suomenkieliset ISHTA-tunnit: 16€ (11€ jos tulosi ovat vähentyneet). Tee maksu PayPalilla osoitteeseen mikaela@mikaelasol.com.

Ilmoittaudu tunnille viimeistään 1h ennen tunnin alkua. Jos maksat PayPalilla, liitä viestikenttään sinun toimiva sähköpostiosoitteesi. Saat tuohon sähköpostiosoitteeseen linkin ZOOM-videoalustalle, jonka kautta pääset osallistumaan tunnille.

Tämän poikkeustilanteen aikana myös ISHTAn päästudio New Yorkissa järjestää online-tunteja, joille voit osallistua myös Suomesta. Ainon ja Mikaelan tuntien lisäksi tarjolla on muiden Suomen koulutuksista tuttujen opettajien tunteja. Tämä on oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan ISHTA-joogaa autenttisesti! Ilmoittaudu tunneille varausjärjestelmän kautta 1h ennen tunnin alkua. Suomen kellonajan saat lisäämällä New Yorkin aikaan 7 tuntia. Löydät tuntiaikataulun ja varausjärjestelmän osoitteesta: https://clients.mindbodyonline.com/classic/mainclass?studioid=4101