Tapahtumat ja workshopit

ISHTA-tunnit Ainon ja Mikaelan ohjaamina Zoomissa keväällä 2020

 

Elämme merkillisiä aikoja, sillä koko maailma on joutunut pysähtymään uudenlaisen haasteen eteen koronaviruksen levitessä ympäri maailmaa. Tämä on ohjannut meidät joogaopettajat pitämään online-tunteja ja nyt myös teillä Suomessa on mahdollisuus osallistua Ainon ja Mikaelan tunneille netin välityksellä! Tunnit ovat englanniksi, pyrimme järjestämään tulevaisuudessa yhden suomenkielisen tunnin! 

AIKATAULU:

Maanantai: Flow + Yin klo 18-19.15 / Aino
Tiistai: Slow Flow klo 16-17.15 / Mikaela
Keskiviikko: Healing Yin klo 22-23.15 / Aino
Perjantai: Flow + Yin klo 15-16.15 / Aino
Lauantai: Vinyasa + Meditation klo 16-17.15 / Mikaela
Sunnuntai: Yin + Yoga Nidra klo 20-21.15 / Mikaela

HINTA:

Ainon tunnit 11€, maksetaan PayPalilla osoitteeseen aino8siren@gmail.com. Jos sinulla ei ole Paypalia, laita Ainolle viesti, ja saat maksuohjeet!

Mikaelan tunnit – Maksa mitä voit, tee maksu PayPalilla osoitteeseen mikaela@mikaelasol.com. Jos sinulla ei ole Paypalia, laita Mikaelalle viesti, ja saat maksuohjeet!

Ilmoittaudu tunnille viimeistään 1h ennen tunnin alkua. Jos maksat PayPalilla, liitä viestikenttään sinun toimiva sähköpostiosoitteesi. Saat tuohon sähköpostiosoitteeseen linkin ZOOM-videoalustalle, jonka kautta pääset osallistumaan tunnille.

Tämän poikkeustilanteen aikana myös ISHTAn päästudio New Yorkissa järjestää online-tunteja, joille voit osallistua myös Suomesta. Mukana on Ainon tunteja, mutta myös muiden Suomen koulutuksista tuttujen opettajien tunteja. Tämä on oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan ISHTA-joogaa autenttisesti! Ilmoittaudu tunneille varausjärjestelmän kautta 1h ennen tunnin alkua. Suomen kellonajan saat lisäämällä New Yorkin aikaan 6 tuntia. Löydät tuntiaikataulun ja varausjärjestelmän osoitteesta: https://clients.mindbodyonline.com/classic/mainclass?studioid=4101