Tapahtumat ja workshopit

Armollinen itselle -kaupunkiretriitti Hietalahden Paviljongissa 28.-29.12.2019

Sydämellisesti tervetuloa voimaantumaan joulun välipäivinä kaupunkiretriittiimme ihastuttavaan Hietsun Paviljonkiin Töölöön meren äärelle. Viime vuonna järjestämämme kaupunkiretriitti saa nyt jatkoa ja lisävirtaa, kun Merijoogan Johanna Pawli liittyy tänä vuonna joukkoon.

Kolmikko on suunnitellut välipäiville retriitin, jollaiselle he itse haluaisivat osallistua. Luvassa on luksus-aikaa, joka ruokkii omaa sielua, kehoa ja mieltä. Tule kahdeksi päiväksi uppoutumaan kanssamme joogan parantaviin vaikutuksiin!

Saamme ympäristöstä jatkuvasti viestejä siitä, että emme ole tai tee tarpeeksi. Sellaisen tunteen kanssa on vaikea inspiroitua tai nauttia elämästä. Lepäämällä, palautumalla ja luomalla yhteyden kehoon, mieleen ja hengitykseen voimme armahtaa itsemme ja hoitaa sitä osaa itsessämme, joka ei ehkä tunne olevansa tarpeeksi tai kantaa syyllisyyden taakkaa. Teemme helposti asioita muiden hyväksi, mutta helposti luistamme itsemme hoitamisesta. Tämä self care -retriitti auttaa sinua huoltamaan omaa jaksamistasi ja tuudittelee syvään rauhaan. Rauhan kokemus auttaa meitä näkemään selkeämmin, mihin suuntaan ottaa seuraava askel elämässä.

Viikonloppuna pääset nauttimaan ISHTA-joogaan perustuvasta flow-osuudesta sekä yinin ja äänikylvyn syvärentouttavasta vaikutuksesta. Kriyaa, mantraa, yantraa ja visualisointeja käytetään asentojen lomassa syventämässä kokemusta. Sunnuntaina retriitti huipentuu Ainon johdolla Sankalpa-meditaatioon, joka auttaa meitä asettamaan intention tulevalle vuodelle.

Olet kanssamme hyvissä ja turvallisissa käsissä. Aino, Mikaela ja Johanna ovat kokeneita joogaopettajia ja tulevat ensi kertaa yhteen opettamaan tämän ihastuttavan kokonaisuuden. Nämä tunnit ovat ihana lahjaidea, suunnittelit sitten lahjaa itselle tai läheiselle!

Lisää Merijoogasta täällä.

Paikka ja aika: Merijooga Helsinki, Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki La klo 10.00-17.00 (välissä n. 1h lounastauko), Su klo 10.00-13.00

Hinta: Kaupunkiretriitin early bird hinta on 155 € (sis alv) 30.11. saakka/kunnes paikkoja tarjolla. Tämän jälkeen normaali retriitin hinta on 180 €.

Pääset ilmoittautumaan retriitille tästä.

Maksu on mahdollista myös liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu tällöin sähköpostitse info@merijooga.fi