Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset:

Flow & Meditate: Tunti alkaa virtaavalla asana-harjoitukselle joka avaa kehoa ja energialinjoja sekä keskittää mielen valmistaen sinut meditaatioon. Käytettävä meditaatiotekniikka vaihtelee. Tunti sopii kaikentasoisille joogaajille ja meditoijille.

Flow & Yoga Nidra: Tämä tunti on tasapainottava, avoimen tason flow -tunti, joka päättyy 15 minuutin jooga nidra -harjoitukseen. Jooga nidra on rentoutumistekniikka, joka tehdään selinmakuulla. Ideana on pysyä nukkumisen ja hereilläolon rajamailla. Kun vietämme aikaa tässä tilassa, sen vaikutukset ovat parantavia. Joogit sanovatkin, että 20 minuuttia jooga nidraa vastaa neljää tuntia unta.

Flow / Flow & Yin: Flow-tunneilla kytkeydytään virtaavaan hengitykseen ja liikkeeseen. Musiikki sekä hengitys- ja kriya-tekniikat auttavat tuomaan mielen nykyhetkeen ja keskittymään läsnäoloon. Yin-tunneilla dynaamisemman flow-osuuden jälkeen on herkullinen syvävenytys- ja restoratiivisen joogan osio, jolla viimeistään saadaan kiire ja stressi kaikkoamaan. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Flow Intermediate/Advanced: Haastava ja hikinen tunti. Tämä tunti on muita nopeatempoisempi ja tarjoilee haastavampia variaatiota ja asanoita aiemmin jooganneille.

Meditation: ISHTA-meditaatio on systemaattinen tapa tuoda meidät yhteyteen universaalin voiman kanssa, kokea tämä yhteys, ja sen jälkeen maadoittaa energia, jotta voimme antaa inspiraation, luovuuden ja ilon olla osa joka päiväistä elämäämme. Tunnilla teemme muutaman asanan, jotka auttavat avaamaan energiakanavat meditaatiota varten. Käytämme pranayama-tekniikoita, kriya-tekniikoita ja opettaja tekee Shakti Pat -energian kohotuksen jokaiselle halukaalle. Aino on suoraan Alan Fingeriltä oppinut Shakti Pat -tekniikan, joka auttaa nostamaan energian ylös meditaation aikana. Meditaatiotunnin voit yhdistää edeltävään joogaharjoitukseen tai tulla pelkkään meditaatioon.