Workshopit

Kiitos kaikille osallistuneille! Pysy kuulolla kesän 2018 ISHTA Pop Up -studiosta!


Tulevat workshopit

new-york-christmas

Joulun ajan joogatunnit on nyt julkaistu! Helsingissä järjestetään 7 workshopia osoitteessa Merimiehenkatu 29. Lisäksi Lauttasaaressa tarjolla jooga & brunssi! Katso tiedot alta.
 • Ke 20.12. XMAS RELAX klo 18-20 -Mikaela

Flow + yin + eteeriset öljyt

 • Pe 22.12. LET GO klo 18-20 -Aino
Slow Flow + eteeriset öljyt + jooga nidra

 • Ke 27.12. CHAKRA-WORKSHOP PART ONE klo 16-18
Teoria 45min. + Asana-harjoitus 1h 15min.* Aino & Mikaela
 
 • To 28.12. CHAKRA-WORKSHOP PART TWO klo 16-18

Teoria 45min. + Asana-harjoitus 1h 15min.* Aino & Mikaela

*Sisältää luentomateriaalin

 


 • TÄYNNÄ! Su 31.12. INTENTION klo 11-13 – Aino TÄYNNÄ!
Detox flow + eteeriset öljyt + sankalpa
 • Ke 3.1. GO WITH THE FLOW klo 18-20 -Mikaela
Flow + eteeriset öljyt + jooga nidra

 • Su 7.1. AYURVEDA & ASANA WORKSHOP klo 12-15 -Aino & Mikaela
Ayurveda-teoriaa 1,5h + doshia tasapainottava harjoitus 1,5h.
*Sisältää luentomateriaalin

 

Hinnasto:

 • Yksi workshop 30€
 • Kaksi valitsemaasi workshopia 55€
 • Kaikki kuusi 130€
 • Ayurveda & Asana 55€ (tämä workshop ei kuulu paketteihin)
Paikka: EDBH by Hautomo -studio, Merimiehenkatu 29, Helsinki. (Tule sisäpihalle perälle ja vasemmalle)
Ilmoittautumiset:
Varaa paikkasi ostamalla tunti Holvista.

 


LAUTTASAARI, Helsinki:

 • La 6.1. Jooga & Brunssi -Mikaela
Joogaharjoitus 9.30-10.45
Makersin vegaanibrunssi klo 11

Yhteishinta 30€
Kulttuurikeskus Sähinä, Heikkiläntie 10
*Tunnille ilmoittaudutaan sähköpostitse: soldan.mikaela@gmail.com
 Muun Suomen ISHTA-joogaworkshopit:
TURKU
 • Pe 29.12. INTENTION klo 18-20 -Aino
  Osoite: Läntinen Pitkäkatu 21-23 A (3. krs), 20100 Turku
  Hinta: 30€
  Ilmottautumiset: info@aurajooga.fi
TAMPERE
 • La 30.12. INTENTION klo 14-16 -Aino
  Osoite: Verkatehtaankatu 12, 2. krs.
  Hinta: 30€
  Ilmoittautumiset: Om-Yogan nettisivulla
PYHÄSALMI
 • La 30.12. SLOW FLOW & JOOGA NIDRA klo 16.30-18 -Mikaela
 • Su 31.12. SLOW FLOW & JOOGA NIDRA klo 11-12.30 -Mikaela
  Osoite: Naisvoimistelijoiden sali, Asematie 1
  Hinta: Yksi tunti 17€, molemmat 30€
  Ilmoittautumiset: tekstiviestillä Katjalle 044-9987288
OULU
 • To 4.1. ISHTA-jooga & Meditaatio klo 18-20 -Aino
 • Pe 5.1. INTENTION: Detox Flow & Sankalpa-meditaatio klo 18-20 -Aino
Osoite: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16
Hinta: Yksi tunti 30€, molemmat 55€
Ilmoittautumiset: Joogastudio Oulun nettisivuilla
KOTKA
 • La 6.1. FLOW & YIN & ETEERISET ÖLJYT -Mikaela
  Osoite: Yogelina, Mussalontie 428
  Hinta: 30€
  Ilmoittautumiset: elina@yogelina.fi

TUNTIKUVAUKSET:

LET GO: Slow flow + jooga Nidra + eteeriset öljyt

LET GO -tunnit on suunniteltu joulukiireiden keskelle, jotta voit hidastaa tahtia ja nauttia joulun odotuksesta. Tarkoin valitut eteeriset öljyt, asanaharjoitus ja jooga nidra yhdessä auttavat sinua päästämään irti siitä, mitä et enää tarvitse.  Joogan tarkoitus on tuoda tasapainoon, varsinkin kun elämä repii joka suuntaan. Jooga Nidra on meditaatiotekniikka, joka tehdään selinmakuulla. Joogit sanovatkin, että 20 minuuttia jooga nidraa vastaa jopa kuutta tuntia unta. LET GO -tunnit toimivat sekä yhdessä että erikseen.

XMAS RELAX: Slow flow + yin + eteeriset öljyt

XMAS RELAX -tunnilla madalletaan stressitasoa ja pyyhitään joulukiireet mielestä. Tunti koostuu kahdesta osiosta, joista ensimmäisen aikana liikutaan sulavasti päästäen irti kiireestä ja kaaoksesta, ja jälkimmäisen aikana rentoudutaan yin- ja restoratiivisiin jooga-asentoihin. Huolellisesti valitut eteeriset öljyt syventävät tätä rentoutumisen kokemusta. Ylellinen yhdistelmätunti on todellinen investointi itseen ja kenties vuoden paras etukäteisjoululahja!

CHAKRA-WORKSHOP

Kahden päivän aikana opit seitsemästä päächakrasta eli energiakeskuksesta ja niihin perustuvasta seitsemästä segmentistä fyysisessä kehossa, mitä elämän osa-alueita kukin niistä edustaa ja kuinka voit jooga-harjoituksesi avulla tasapainoittaa niitä. Opit ymmärtämään myös miltä epätasapainotilat tuntuvat ja kuinka ne ilmenevät eri asanoiden linjauksessa sekä suhtautumisessamme eri tilanteisiin. Ensimmäisen päivän aikana tutustumme kolmeen ensimmäiseen chakraan ja toisena päivänä käymme läpi neljä ylempää chakraa. Kumpanakin päivänä aloitamme 45 minuutin keskusteluosuudella ja päätämme asana-harjoitukseen, jossa chakrat tuodaan tasapainoon. Nämä workshopit muodostavat kokonaisuuden, mutta toimivat myös erikseen.

 

INTENTION: Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt

INTENTION-tuntien asanaharjoitus ja eteeriset öljyt on valittu ajatellen kokonaisvaltaista detoxia. Haastava tunnin rakenne tuo hien pintaan ja Aino antaa vaihtoehtoja jotta voit helpottaa harjoitustasi sen mukaan mikä tuntuu oikealta. Tuntien lopussa uuden vuoden ’lupauksen’ lailla istutetaan meditaation yhteydessä sankalpa, ’siemen’, eli toive tai lupaus, joka auttaa sinua vahvistamaan omaa korkeampaa Minää. Esimerkiksi jos sinulla on itseesi luottamisen kanssa vaikeuksia, voisi Sankalpasi olla: ’Luotan itseeni ja kykyihini.’ Mikä vain lyhyt lause tai sana, joka kuvastaa sitä millaisena tahdot nähdä itsesi. Sankalpa istutetaan tiedostamattomaan tajuntaan, mikä juurruttaa sen vielä syvemmälle, kun taas tavalliset uudenvuodenlupaukset yleensä kestävät muutaman viikon tai ehkä kuukauden, ja sitten ne unohtuvat. INTENTION-tunti sopii erinomaisesti jatkoksi joulua edeltäneille tunneille, kun vanhasta on päästy eroon ja luotu tilaa uudelle.

GO WITH THE FLOW: Flow + yin + meditaatio + eteeriset öljyt

GO WITH THE FLOW -tunti on kylmään vuodenaikaan sopiva kehoa ja mieltä lämmittävä tunti. Tunti alkaa hien pintaan tuovalla vinyasalla, jatkuu rentouttavalla yin- ja restorativisella joogalla ja päättyy lyhyeen meditaatioon. Harjoituksen aikana kuunnellaan kehon, hengityksen ja mielen yhteyttä ja keskitytään niihin sekä yhdessä että erikseen. Tunnilla käytetään tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat harjoitusta.

AYURVEDA & ASANA: 1.5 h teoriaa ja 1.5 h asanaa

Ayurveda on intialainen elämän tiede ja sitä kutsutaan joogan sisartieteeksi. Sen mukaan jokainen koostuu ”doshista”, jotka taas koostuvat viidestä elementistä. Jokaisen ihmisen koostumus onkin ainutkertainen, mistä syystä olemme kaikki erilaisia, eikä sama ruokavalio, joogaharjoitus tai elämäntyyli sovi kaikille.
Doshien ollessa epätasapainossa ihminen ei voi hyvin. Tämän workshopin aikana opit perustyökalut, joilla voit muokata joogaharjoitustasi niin, että saat tasapainotettua doshia ja pidettyäsi itsesi harmoniassa. Ennakkotietoa ayurvedasta ei tarvita, sillä luennon aikana opit kolme doshaa eli kehotyyppiä ja niiden ominaispiirteitä. Joogaharjoituksen aikana annetaan useampia vaihtoehtoja, joista voit itse valita sen mukaan, mikä olosi ja mahdollinen epätasapainosi sillä hetkellä on. Jokaisen ihmisen yksilöllisyyden korostaminen ayurvedan näkökulmasta auttaa tekemään rohkeasti itselle oikeita valintoja. Sen kautta opimme, että asanaharjoituksessa ei ole kyse hienojen asentojen ”saavuttamisesta”, vaan oman kehon ja mielen tuntemisesta niin hyvin, että uskaltaa ja voi harjoitella itselleen rehellisellä ja tasapainottavalla tavalla.

 

_________________________________________________________________

Menneet ISHTA-workshopit

 

Restoratiivinen/ Yin Jooga + Reiki-energia + Eteeriset öljyt  -Masterclass

O P E N  T O  R E C E I V E

Investoi omaan hyvin vointiin ja tule ottamaan vastaan. Yksi vaikeimmista asioista on juuri todellinen vastaan ottaminen. Sen takia sitä on hyvä harjoitella. Päästä irti turhasta ja tee tilaa juuri sille asialle/ henkilölle jonka kuuluukin tulla elämääsi. On aika astua omaan voimaan!

Milloin: lauantaina 26.8.

Monelta: klo 15-16.30

Missä: Heikkiläntie 10, Lauttasaari

Mikä taso: kaikille

Investointi: 30€

Kieli: Suomi tai Finglish

20841842_10155363066245306_5143844317935325511_n

Tilaa on rajoitetusti! Varaa paikkasi täältä: https://holvi.com/shop/mikaelasol/

Aino on Reiki Master -parantaja ja tällä tunnilla reiki energia virtaa, samalla kun tehdään parantava, avaava ja palauttava harjoitus restoratiivisia/ Yin asentoja. Eteeriset öljyt ovat kasvien elinvoima tai prana (lifeforce energy) ja niillä avustetaan tämän tunnin syvää vaikutusta energiaan ja henkiseen hyvinvointiiny.

ISHTA Meditation Masterclass 
Friday 4 Aug., 19.00-20.30
Friday 11 Aug., 15.00-16.30

Join Yogiraj Peter Ferko for an informal introduction to meditation and practice. 

Come learn meditation from a yoga master. The masterclass will include 

 • a short, gentle asana practice 
 • a guided meditation technique
 • an 18 minute silent meditation
 • regrounding practice to leave you feeling refreshed and balanced

Appropriate for all levels of practitioner. Come ready to explore who you are from a place of unbound potential. There is a different meditation technique used each time, so you are welcome to attend both or just one.

One class: 30€ / 20€*
Both classes: 55€ / 35€*

*Discount applies if: you have a summer class pass for our studio (kesäkortti), attend our 200h training or bridge program.

Sign-up: info@ishtayoga.fi

Payment options: card and cash.
Presale: https://holvi.com/shop/mikaelasol/

2017-04-28 Wendy and Peter0666-profilepic
Bio
Peter Ferko is a yogi, writer, and artist. He is the host of Peter’s Podcast (http://peterspodcast.simplecast.fm), where he discusses real yoga, actual happiness, and deep living.

Peter was initiated as a Yogiraj, or master of yoga, by Alan Finger of ISHTA Yoga (http://ishtayoga.com) in New York. He has been practicing yoga and meditation for more than 30 years and teaching for 13 years, including training aspiring teachers and leading master classes and workshops. His book Yoga for Artists (https://www.amazon.com/dp/1539503453/) encourages creative people to use yoga as a tool for creativity, inspiration, and well-being.

Peter Ferko is also an artist in several media. He most recently created a psych-rock kirtan (yogic mantra set to music) with acclaimed musician and yogi Idgy Dean (http://idgydean.com). He was also a director on the Board of Artists Unite, Inc. (www.artistsunite-ny.org) and was the cofounder of The Table, a former art and yoga alternate space in Brooklyn.

Peter lives and works in New York City with his wife, fellow Yogiraj Wendy Newton, their downward dog Mica, and the Cat formerly known as Prince. More at www.peterferko.com

 

Wednesday, April 26th, 2017
 • 16-17.30 Yoga Nidra Workshop with Yogiraj Mona Anand
 • 18-20 Svadhisthana Chakra Workshop – Asana / Restorative / Yoga Nidra with Yogiraj Mona Anand
Wednesday, May 3rd, 2017
 • 16-17.30 Prenatal Yoga Workshop with ISHTA Yoga Prenatal Specialist Gina Menza
 • 18-20 Restorative Yoga with Kriya Techniques Masterclass with Gina Menza

Rates:

 • One class 35€/45€
 • One day (two classes) 65€/80€
 • All classes 100€/140€

Early bird price due by April 12th, 2017

Location: Kaisa Kärkkäisen studio, Kauniainen

Signups: info@ishtayoga.fi / Holvi Shop

DSC02570-Edit.jpg
More information about the classes and teachers:

Bio: Mona Anand (E-RYT500) grew up in Mumbai, India where she was first introduced to yoga in her teens. She is a Yogiraj or Yoga Master in the ISHTA lineage and a senior trainer in ISHTA’s 500 Hour Trainings and Masters Program. Mona has developed her own yoga nidra trainings and has released four yoga nidra CD’s, as well as taught yoga nidra at the Yoga Journal conference. She has also developed and co leads Restorative Yoga Trainings around the world. Mona is currently writing a book about yoga nidra with the founder of ISHTA Yoga, Alan Finger. For more information about Mona visit monaanandyoga.com.

Mona tarjoaa Suomen reissullaan kaksi laajaa ja huippumielenkiintoista erikoisjoogatuntia. Yoga nidra -luento sukeltaa syvälle Yoga nidran eli ”joogin unen” maailmaan ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia jooga nidra suoraan sen mestarilta. Luento palvelee erityisesti joogaopettajia, jotka voivat viedä opin mukanaan omille tunneilleen ja harjoitukseensa. New Yorkissa supersuositut chakra-workshopit yleensä myyvät loppuun, ja nyt suomalaisilla joogeillakin on mahdollisuus päästä mukaan. Tämä workshop on kahden tunnin luksustunti, jonka aikana tehdään asanaa, restoratiivista joogaa ja yoga nidra, joiden aikana Mona täyttää sinut tiedolla energiakehosta ja erityisesti svadhishthana chakrasta ja miten palauttaa se tasapainoon.
Tunnit on suunniteltu omiksi kokonaisuuksikseen, jotka täydentävät toisiaan erinomaisesti. Suo itsellesi päivä syventäen joogatietämystäsi kansainvälisen huippuopen kanssa!

 

Yoga Nidra Lecture with Yogiraj Mona Anand

 

This lecture delves deeper into yoga nidra, the science behind it, and its numerous benefits. The workshop will focus on the nine step -approach to yoga nidra, “Mona Anand’s ISHTA Yoga Nidra” developed by Mona Anand and Alan Finger.

Yoga nidra is a guided meditation practiced in savasana that induces a profound state of relaxation known as the hypnogogic state. Twenty minutes in this state is often compared to four hours of sleep. Yoga Nidra is used to release what lies in our subconscious and unconscious that shapes the lens through which we see life. It is also used to experience an expanded state of consciousness. During this lecture, Mona will discuss how to design and adapt the nine steps for these purposes.

Svadhishthana Chakra Workshop – Asana / Restorative / Yoga Nidra with Yogiraj Mona Anand
A practice designed to release blocked feelings and tap into the subconscious and unconscious

We have seven energetic centers or chakras that run along our spine and govern different segments of the body and different behavior. This workshop will focus on balancing swadhishtana chakra, the energy center that governs duality on this plane, our likes and dislikes, our relationship with pleasure and pain, desire and repulsion. Swadhishtana governs the world we take in through our senses and the sensations and feeling in our bodies. It is where memories and experiences that lie in our subconscious and unconscious are stored and where we go to plant our sankalpa (intentions) that we want to manifest.
When this energy center is balanced we’re in touch with our feelings, comfortable with intimacy and able to be with duality in life, both pleasure and pain. When this energy center is tamasic or under active our senses are dulled and we lose our ability to feel and enjoy life. When, on the other hand, this energy center is overactive or rajasic we are addicted to pleasure and ruled by our feelings.
This workshop will be a combination of asana, restorative and yoga nidra all designed to balance swadhishtana. The asana and restorative practice will focus on conscious movement and specifically the hips, which is where our feelings reside. The pranayama, visualizations and yoga nidra will focus on releasing blocked memories and planting a sankalpa that resonates with our spirit.

The practice will begin with asana to release stress in the breath and streamline the energy through the body. Participants will then recline on bolsters to the sound of soothing music, the aroma of essential oils and gentle hands on adjustments. Each restorative pose will be held for about ten to fifteen minutes. The workshop will end with a thirty to forty minute long yoga nidra.

Gina tarjoaa myös kaksi erikoisjoogatuntia Suomen vierailunsa aikana ja jos kaipaat lisätietoa raskausajan joogasta tai haluat rentoutumishetken itsellesi, älä missaa tätä! Gina on ehtinyt uransa aikana kaikenlaista ja perehtynyt sekä raskaus- että restoratiiviseen joogaan ja tulee nyt jakamaan tietonsa myös suomalaisten kanssa. Raskausjoogaluento on erityisen hyödyllinen opettajille ja raskaana oleville joogan harjoittajille, jotka voivat saada tuoreimpien tutkimustulosten mukaista tietoa raskaudesta ja sen aikana harjoittelemisesta.

Kriya-tekniikoilla täydennetty restoratiivisen joogan harjoitus on omiaan syventämään rentoutumista ja tuomaan sinua lähemmäksi todellista olemustasi. Ginalla on kyky luoda tunnille turvallinen tunnelma, jonka aikana on mahdollista päästää irti fyysisen ja energiakehon tukoksista, jonka ansiosta myös mieli pääsee lepäämään.

Bio: Gina Menza
, E-RYT, RPYT, RPYS, YACEP has been teaching prenatal and restorative yoga for nearly 20 years with joyful, and heartfelt enthusiasm. She has lead the prenatal modules of Teacher Trainings at several New York studios, and is thrilled to be the co-founder of Anandamama Prenatal Yoga, the first Yoga Alliance registered prenatal yoga school in Manhattan. Gina is known as a guru of restorative yoga, and her workshop is a must for those in need of refueling and relaxing rest. Gina has taught in innumerable places; from classrooms in Los Angeles California, sidewalks in Times Square New York City, studios in Stockholm Sweden and beachside in Goa, southern India. Gina has also designed the prenatal material used in both the 200 and 300-hour ISHTA trainings as well as co- creating her own school, Anandamama Prenatal Yoga which holds annual, 85-hour, Yoga Alliance trainings in NYC. www.anandamamaprenatalyoga.comPrenatal Yoga Workshop with ISHTA Yoga Prenatal Specialist Gina Menza

Come join Gina Menza when she brings her prenatal yoga expertise to Helsinki from NYC for the first time ever! Gina has been teaching yoga instructors and mothers-to-be in how to practice active, safe and fun-filled yoga while pregnant. This class is for women who are currently pregnant and priority given to yoga instructors who teach expecting mothers. The workshop will include a lecture on some basic prenatal yoga principles, safe pranayama techniques for pregnancy, and the golden rule for practice during this exciting time. The interactive talk will be followed by a safe, dynamic and fun-filled asana class which will include essential oils and of course some resting restorative poses beneficial for all. Come join us for this unprecedented visit!

Restorative Yoga with Kriya Techniques Masterclass with Gina Menza

Please join Senior ISHTA Teacher Gina Menza in her unprecedented visit to Finland in a two-hour Masterclass on Restorative Yoga with Kriya techniques. Gina has been teaching restorative yoga for close to 20 years, is a certified meditation instructor and blends her knowledge of meditation techniques in this unique, rejuvenating and relaxing combination. No prior experience is necessary, but if you love restorative yoga or mediation, this fusion will take you to a completely new level. Find out how to tap into the subtle, energetic body and marinate there while in restorative poses. A delight not to be missed.

Pe 24.2. klo 18-20 Heart Core + Eteeriset öljyt -Mikaela
Master class, jossa keskitytään sydänkeskukseen, oman olemuksen ytimeen ja sen tasapainottamiseen. Harjoittelemme kuinka tuoda tämä rauha ja rakkaus elämään silloinkin, kun maailma ravistelee. Tunti koostuu vinyasajoogasta sekä yin- ja restoratiivisista asennoista, joiden tukena tarkoin valitut eteeriset öljyt. 30€.

Ma ja ti 27.-28.2. klo 17.45-19.15 Ayurveda ja Asana -workshop -Mikaela ja Aino
Suosittu ayurveda ja asana -workshop taas Helsingissä! Keskitymme kahtena iltana tutkimaan joogaharjoitusta ayurvedisesta näkökulmasta. Ayurveda on intialainen elämän tiede ja sitä kutsutaan joogan sisartieteeksi. Sen mukaan jokainen koostuu ”doshista”, jotka taas koostuvat viidestä elementistä. Jokaisen ihmisen koostumus onkin ainutkertainen, mistä syystä olemme kaikki erilaisia, eikä sama ruokavalio, joogaharjoitus tai elämäntyyli sovi kaikille. Doshien ollessa epätasapainossa ihminen ei voi hyvin. Tämän workshopin aikana opit perustyökalut, joilla voit muokata joogaharjoitustasi niin, että saat tasapainotettua doshia ja pidettyäsi itsesi harmoniassa. 60€.

Huom! Ayurveda ja asana -workshopit muodostavat kokonaisuuden ja ensisijaisesti ilmoittautumiset otetaan molemmille päiville. Mahdolliset ylijäämäpaikat myydään erillisinä.  

Tällä kertaa joogaamme Hyvinvoimalan tiloissa, osoitteessa Merimiehenkatu 21.

Ilmoittautumiset: info@ishtayoga.fi
Ilmoittauduthan pian! Paikkoja rajoitetusti. 

 

Joogafestival, Helsinki

La 25.2.2017 Ainon näytetunti Joogafestivalilla klo 14.15-15.15.

Su 26.2.2017 Mikaelan näytetunti Joogafestivalilla klo 14.15.-15.15.

Osta liput tapahtumaan täältä. 

IMG_0619.jpg

 

Joogakoulu Shanti, Helsinki

 • LA 17.12. KLO: 14-16 LET GO: slow flow + eteeriset öljyt + jooga nidra AINO
 • SU 18.12. KLO: 14-16 LET GO: slow flow + eteeriset öljyt + jooga nidra AINO
 • KE 21.12. KLO: 18-20 XMAS RELAX: slow flow + yin + eteeriset öljyt MIKAELA
 • TI 27.12. KLO 18.30-20 ISHTA-perusteet MIKAELA
 • KE 28.12. KLO 18.30-20 ISHTA-perusteet MIKAELA
 • TO 29.12. KLO 18.30-20 ISHTA-perusteet MIKAELA
 • MA 2.1. KLO 18-20 INTENTION: detox flow + sankalpa + eteeriset öljyt AINO  PERUTTU SAIRASTUMISEN TAKIA
 • TI 3.1. KLO 18-20 INTENTION: detox flow + sankalpa + eteeriset öljyt AINO
 • TI 10.1. KLO 18-20 WINTER CHILL: slow flow + yin + eteeriset öljyt MIKAELA
 • MA 9.1. KLO 19-20.30 ILMAINEN ISHTA-NÄYTETUNTI JA JOOGAOPETTAJAKOULUTUKSEN INFOTILAISUUS

 

HINNAT

DROP IN: 30€

PAKETIT

1. ISHTA-PERUSTEET –KURSSI 75€ (3 TUNTIA)

2. MASTER CLASS –PAKETTI 150€ (6 TUNTIA)

3. KAIKKI TAI EI MITÄÄN 185€ (9 TUNTIA)

ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE INFO@ISHTAYOGA.FI 


ISHTA-joogatunnit muualla Suomessa 
Tunneille ilmoittaudutaan kunkin tunnin kohdalla olevien ohjeiden mukaisesti. 

Kotka
30€ / Master Class
55€ Molemmat

 • TO 22.12. klo 18-20 XMAS RELAX: Slow flow + yin + eteeriset öljyt MIKAELA
 • KE 4.1. klo 18-20 INTENTION:  Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt AINO

Ilmoittautumiset: elina@yogelina.fi

Pyhäsalmi
18€ / Tunti
30€ Molemmat tunnit

 • TO 5.1. klo 18-19.30 Slow flow + rentoutus MIKAELA
 • PE 6.1. klo 12-13.30 Flow + meditaatio MIKAELA

Ilmoittautumiset: Tekstiviestillä Mirellalle 046 537 5245

Turku
30€ Master Class

 • PE 6.1. KLO 16-18 INTENTION: Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt AINO

Ilmoittautumiset:  info@aurajooga.fi

Oulu 
30€ / Master Class
50€ / Workshop
70€ Molemmat

 • LA 7.1.  klo 16-18 INTENTION: Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt AINO
 • SU 8.1. klo 10-13 AYURVEDA & ASANA: 1,5 h teoriaa ja 1,5 h asanaa AINO & MIKAELA

Ilmoittautumiset:  www.joogastudio.fi

Tampere 
30€ Perjantain Master Class
50€ Lauantain Workshop
70€ Molemmat

 • PE 13.1. klo 18.30-20.30 INTENTION: Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt AINO
 • LA 14.1. klo 14-17 AYURVEDA & ASANA: 1,5 h teoriaa ja 1,5 h asanaa AINO

Ilmoittautumiset:  www.omyoga.fi

Vaasa 
30€ Masterclass

 • SU 15.1. KLO 14-16 INTENTION: Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt AINO
Ilmoittautumiset:  wyc@netikka.fi

TUNTIKUVAUKSET:

LET GO: Slow flow + jooga Nidra + eteeriset öljyt

LET GO -tunnit on suunniteltu joulukiireiden keskelle, jotta voit hidastaa tahtia ja nauttia joulun odotuksesta. Tarkoin valitut eteeriset öljyt, asanaharjoitus ja jooga nidra yhdessä auttavat sinua päästämään irti siitä, mitä et enää tarvitse.  Joogan tarkoitus on tuoda tasapainoon, varsinkin kun elämä repii joka suuntaan. Jooga Nidra on meditaatiotekniikka, joka tehdään selinmakuulla. Joogit sanovatkin, että 20 minuuttia jooga nidraa vastaa jopa kuutta tuntia unta. LET GO -tunnit toimivat sekä yhdessä että erikseen.

XMAS RELAX: Slow flow + yin + eteeriset öljyt

XMAS RELAX -tunnilla madalletaan stressitasoa ja pyyhitään joulukiireet mielestä. Tunti koostuu kahdesta osiosta, joista ensimmäisen aikana liikutaan sulavasti päästäen irti kiireestä ja kaaoksesta, ja jälkimmäisen aikana rentoudutaan yin- ja restoratiivisiin jooga-asentoihin. Huolellisesti valitut eteeriset öljyt syventävät tätä rentoutumisen kokemusta. Ylellinen yhdistelmätunti on todellinen investointi itseen ja kenties vuoden paras etukäteisjoululahja!

ISHTA-perusteet -kurssi

ISHTA-perusteet kurssilla opitaan ISHTA-joogalle ominaisia asanoiden linjauksia, pranayama- eli hengitystekniikoita sekä meditaation alkeita. Tunnit noudattelevat ISHTA-sekvensointia, eli harjoituksella on oma kaarensa, joka tekee tunnista mahdollisimman harmonisen ja tasapainottavan. ISHTA-perusteet toimii parhaiten kurssimuodossa; joka päivä opitaan jotain uutta, joka syventää edellisiä harjoituksia. Toisaalta voit osallistua myös yhdelle tunnille ja sitä kautta tuoda ISHTA-näkökulmaa omaan joogaharjoitukseesi. Tunneilla on pääasiassa alkeisvaihtoehtoja, mutta se sopii myös enemmän jooganneille, jotka ovat kiinnostuneita työstämään aiemmin oppimaansa ja tarkastelemaan oman kehon ja mielen kaavoja tai taipumuksia.

INTENTION: Detox flow + sankalpa-meditaatio + eteeriset öljyt

INTENTION-tuntien asanaharjoitus ja eteeriset öljyt on valittu ajatellen kokonaisvaltaista detoxia. Haastava tunnin rakenne tuo hien pintaan ja Aino antaa vaihtoehtoja jotta voit helpottaa harjoitustasi sen mukaan mikä tuntuu oikealta. Tuntien lopussa uuden vuoden ’lupauksen’ lailla istutetaan meditaation yhteydessä sankalpa, ’siemen’, eli toive tai lupaus, joka auttaa sinua vahvistamaan omaa korkeampaa Minää. Esimerkiksi jos sinulla on itseesi luottamisen kanssa vaikeuksia, voisi Sankalpasi olla: ’Luotan itseeni ja kykyihini.’ Mikä vain lyhyt lause tai sana, joka kuvastaa sitä millaisena tahdot nähdä itsesi. Sankalpa istutetaan tiedostamattomaan tajuntaan, mikä juurruttaa sen vielä syvemmälle, kun taas tavalliset uudenvuodenlupaukset yleensä kestävät muutaman viikon tai ehkä kuukauden, ja sitten ne unohtuvat. INTENTION-tunti sopii erinomaisesti jatkoksi joulua edeltäneille tunneille, kun vanhasta on päästy eroon ja luotu tilaa uudelle.

WINTER CHILL: Flow + yin + meditaatio + eteeriset öljyt

WINTER CHILL -tunti on kylmään vuodenaikaan sopiva kehoa ja mieltä lämmittävä tunti. Tunti alkaa hien pintaan tuovalla vinyasalla, jatkuu rentouttavalla yin- ja restorativisella joogalla ja päättyy lyhyeen meditaatioon. Harjoituksen aikana kuunnellaan kehon, hengityksen ja mielen yhteyttä ja keskitytään niihin sekä yhdessä että erikseen. Tunnilla käytetään tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat harjoitusta.

AYURVEDA & ASANA: 1.5 h teoriaa ja 1.5 h asanaa

Ayurveda on intialainen elämän tiede ja sitä kutsutaan joogan sisartieteeksi. Sen mukaan jokainen koostuu ”doshista”, jotka taas koostuvat viidestä elementistä. Jokaisen ihmisen koostumus onkin ainutkertainen, mistä syystä olemme kaikki erilaisia, eikä sama ruokavalio, joogaharjoitus tai elämäntyyli sovi kaikille.
Doshien ollessa epätasapainossa ihminen ei voi hyvin. Tämän workshopin aikana opit perustyökalut, joilla voit muokata joogaharjoitustasi niin, että saat tasapainotettua doshia ja pidettyäsi itsesi harmoniassa. Ennakkotietoa ayurvedasta ei tarvita, sillä luennon aikana opit kolme doshaa eli kehotyyppiä ja niiden ominaispiirteitä. Joogaharjoituksen aikana annetaan useampia vaihtoehtoja, joista voit itse valita sen mukaan, mikä olosi ja mahdollinen epätasapainosi sillä hetkellä on. Jokaisen ihmisen yksilöllisyyden korostaminen ayurvedan näkökulmasta auttaa tekemään rohkeasti itselle oikeita valintoja. Sen kautta opimme, että asanaharjoituksessa ei ole kyse hienojen asentojen ”saavuttamisesta”, vaan oman kehon ja mielen tuntemisesta niin hyvin, että uskaltaa ja voi harjoitella itselleen rehellisellä ja tasapainottavalla tavalla.

PÄIVÄMÄÄRÄT JA PAIKAT

Opettajana Aino Siren 

OULU: Lisäpaikkoja avattu!

Perjantai 19.8. Klo 18.00-20.00

Chakra FLOW + eteeriset öljyt + meditaatio

Lauantai 20.8. Klo 10.00-12.00
Detox FLOW + eteeriset öljyt + jooga nidraAino yoga.jpg

VAASA: WASA YOGA CENTER

Sunnuntai 21.8. Klo 14.00-16.00
Chakra FLOW + eteeriset öljyt + meditaatio

JYVÄSKYLÄ: MANDALATALO (15 joogaajaa mahtuu)

Keskiviikko 24.8. Klo 18.30-20.30
Chakra FLOW + eteeriset öljyt + meditaatio

TAMPERE: OM YOGA

Perjantai 26.8. Klo 18.30-20.30
Chakra FLOW + eteeriset öljyt + meditaatio

Lauantai 27.8. Klo 14.00-16.00
Detox FLOW + eteeriset öljyt + jooga nidra

Ilmoittautumiset: info@ishtayoga.fi

OULUN JA TAMPEREEN TUNNIT, ilmoittaudu allaolevista linkeistä

OULU: http://www.joogastudio.fi/aino-siren-joogastudio-oululla/

TAMPERE: http://omyoga.fi/tuote/aino-siren-ishta-joogaa-26-27-8/

Linkki Facebook-tapahtumaan